Kapcsolat

Kapcsolat: biro@jarmuipar.hu

Értékesítés: ertekesites@jarmuipar.hu

Hirdetési kiajánló 2020

Hirdetési kiajánló 2021

Logóhasználati szabályzat

Az Év Magyar Autója 2023, Magyar Év Autója 2023, Év Zöldautója 2023, Év Magyar Autója 2023 Közönségdíj és az Év Beszállítója 2023 díj logóit csak azok a vállalatok használhatják egy éven át (2023 márciusától 2024 márciusáig) kommunikációjukban (print, online, elektronikus, utcai, stb.), amelyeket a versenyt lezáró közleményben és az evmagyarautoja.hu honlapon az adott kategóriában győztesnek hirdettek ki. A díjat kizárólag csak a versenyben nevezett és a versenyben győztes autókkal kapcsolatban lehet és szabad megjeleníteni, a logót használni is csak ezeken az autókon engedélyezett.

Logóhasználat részletesen

Év Magyar Autója 2023 logó használata: kizárólag a hazai gyártású autók kategóriában győztes modell, azaz a Suzuki S-Cross kommunikációjában használható (felszereltségtől, motortól és hajtástól függetlenül). Az Audi TT RS esetében abban az esetben használható, ha jól látható módon jelezve van, hogy A zsűri különdíja

Magyar Év Autója 2023 logó használata: Kizárólag a kisautók, családi autók, üzleti autók, szabadidő-autók és sportautók kategóriában győztes modellek, azaz a Skoda Fabia, a Honda Civic, a Citroen C5 X, a Volkswagen Taigo, a Skoda Karoq, a Mazda CX-60 és a BMW M3 Touring modellek kommunikációjában használható (felszereltségtől, motortól és hajtástól függetlenül)

Év Zöldautója 2023 logó használata: Kizárólag a hibridek és a villanyautók kategóriában győztes modellek, azaz az MG ZS EV, az MG EHS, a Peugeot 408 phev, a Kia EV6, a Lexus RX 450h+, a Volkswagen ID. Buzz Cargo és az Audi RS e-tron GT modellek kommunikációjában használható (felszereltségtől és változattól függetlenül)

Közönségdíj 2023 logó használata: Kizárólag a közönségszavazás nyertese, azaz a Suzuki S-Cross modell kommunikációjában használható (felszereltségtől, motortól és hajtástól függetlenül)

Év Beszállítója 2023 logó használata: Kizárólag az az öt beszállító (csakis a földrajzilag megnevezett konkrét gyár), használhatja, amelyet az autógyártók, illetve az Autószektor és a Járműipar szakmai magazinok szerkesztőinek a jelölései alapján a szervezőbizottság kihirdetett: AVL Hungary Kft. (Budapest, Érd, Zalaegerszeg), Busch-Hungária Kft. (Győr), Continental Autonomous Mobility Kft. (Budapest, Szeged), Infineon Technologies Cegléd Kft., Mono-Ipolyfabric Kft. (Ipolytölgyes).

Minden más, itt fel nem sorolt logóhasználat nem megengedett és mint ilyen, tiltott.

2023-as logók:

http://evmagyarautoja.hu/wp-content/uploads/2023/03/logo-2023.pdf

http://evmagyarautoja.hu/wp-content/uploads/2023/03/logo-2023_magyar_ev.pdf

Korábbi évek logói

A 2022-es logók innen letölthetők:

http://evmagyarautoja.hu/wp-content/uploads/2021/05/AUTO-logo.pdf

A 2021-es logók innen letölthetők:

http://evmagyarautoja.hu/wp-content/uploads/2021/03/magyar_ev_autoja_4.pdf

http://evmagyarautoja.hu/wp-content/uploads/2021/03/ev_autoja_2021_4.pdf

http://evmagyarautoja.hu/wp-content/uploads/2021/03/logok_OUTLINED.pdf

Tilos az embléma elforgatása, rossz arányok és torzítás használata, a helytelen színhasználat, az alapembléma körvonalas használata, a szimbólum és a logotípia helytelen viszonya, ezek különválasztása, a helytelen tipográfia használata és zavaros kép használata háttérként.

A 2020-as logók innen letölthető:

Az Év Magyar Autója és a Magyar Év Autója megnevezések, illetve logók a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala M 20 01837 számú védjegybejegyzésével védettek.

Nevező márkák

Támogatók