Díjak

Év Magyar Autója 2020

A 2020-ban forgalmazott, magyarországi gyárban összeszerelt személyautók vesznek részt a megmérettetésben. Az év magyar autóját szakmai zsűri választja ki saját szempontrendszere alapján.

Magyarország Autója 2020

A 2020-ban Magyarországon forgalmazott és az importőr által a versenyre benevezett autók közül a szakmai zsűri választja ki (egy- vagy kétfordulós megmérettetésben) a saját szempontrendszere alapján.

Év Zöldautója 2020

A 2020-ban Magyarországon forgalmazott és az importőr által a versenyre benevezett zöld autók (tisztán elektromos autó és legfeljebb 50 gramm/kilométer szén-dioxid kibocsátással rendelkező hibrid) közül a szakmai zsűri választja ki a saját szempontrendszere alapján.

Év Beszállítója 2020

A Magyarországon termelőüzemmel rendelkező autóipari beszállító vállalatok közül választjuk ki azokat, amelyeket az autógyártók legmegbízhatóbb partnerükként megkeresésünkre előzetesen írásban megjelöltek. Ezt a díjat évente több vállalat is megkaphatja.

Az Év Magyar Autója 2020, a Magyarország Autója 2020 és az Év Zöldautója 2020 díjakra jelölt autók közül médiapartnereink és a közösségi oldalaink közreműködésével a közönség választja ki a kedvencét. Hamarosan jelentkezünk a részletekkel.

Támogatók