Díjak

Év Magyar Autója 2021

A 2021-ban forgalmazott, magyarországi gyárban összeszerelt személyautók vesznek részt a megmérettetésben. Az év magyar autóját szakmai zsűri választja ki saját szempontrendszere alapján.

Magyar Év Autója 2021

A 2021-ban Magyarországon forgalmazott és az importőr által a versenyre benevezett autók közül a szakmai zsűri választja ki a saját szempontrendszere alapján. Kategóriák: kisautók, családi autók, üzleti autók, szabadidő-autók, kishaszonjárművek (pickupok, furgonok, kisáruszállítók), sportautók.

Év Zöldautója 2021

A 2021-ban Magyarországon forgalmazott és az importőr által a versenyre benevezett zöld autók (tisztán elektromos autó és legfeljebb 50 gramm/kilométer szén-dioxid kibocsátással rendelkező hibrid) közül a szakmai zsűri választja ki a saját szempontrendszere alapján. Kategóriák: villanyautók, hibridek.

Év Beszállítója 2021

A Magyarországon termelőüzemmel rendelkező autóipari beszállító vállalatok közül választjuk ki azokat, amelyeket az autógyártók legmegbízhatóbb partnerükként megkeresésünkre előzetesen írásban megjelöltek. Ezt a díjat évente több vállalat is megkaphatja.

Az Év Magyar Autója 20201, a Magyar Év Autója 2021 és az Év Zöldautója 2021 díjakra jelölt autók közül médiapartnereink és a közösségi oldalaink közreműködésével a közönség választja ki a kedvencét. Hamarosan jelentkezünk a részletekkel.

Év Autós PR-szakembere

Minden évben a zsűri kiválasztja azt a PR-szakembert, aki a versenyben nevező importőr, márka képviseletében a leginkább segíti a zsűri munkáját. Az oklevelet a hivatalos díjátadón nyújtjuk át.

Támogatók