Biró Csongor

A Járműipar.hu főszerkesztője rengeteg újságnál írt és ír, közel 30 éve sajtómunkás. Ősz hajszálainál csak az elhasznált tesztautói számosabbak, túl van már a kétezrediken. Szenvedélyes hokis és ha éppen nem sajtóúton koccint az autóvásárlók egészségére, akkor Székelyföldről álmodik.

Számos kiadvány megalapításában, felfuttatásában és sikerében vett részt. Ilyenek a hvg.hu autós rovata, a HVG Cégautó és Prémium Autó kiadványai, a Magyar Hang autós melléklete, rendszeres szerzője az Autószektornak, a Pannon Presztízs Magazinnak és az Autó Magazinnak.

Az autózás szükségletből lett szenvedély, de ha megkérdezik, mi a kedvenc autója, mindig csak hárít azzal, hogy olyan neki nincs, attól függ, mire kell?

Ha lesz sok pénze, akkor vesz egy Porschét (911 vagy 718 Boxster), egy háromajtós John Cooper Works Minit, egy V8-as Toyota Land Cruisert, egy V8-assal szerelt BMW M3 Coupét, egy Audi TT RS-t, egy Bullit, egy V8-as Ford Falcon Coupe XB GT-t, egy MX-5-ös Mazdát, egy Hummer H2-est, egy Mercedes-AMG C 43 kupét, egy dízel Dacia Dustert és még jó pár autót. De addig még sok cikket kell írnia.

Nevező márkák

Támogatók