Kapcsolat

Kapcsolat: biro@jarmuipar.hu

Értékesítés: ertekesites@jarmuipar.hu

Hirdetési kiajánló 2020

Hirdetési kiajánló 2021

A 2023-as logó:

Logóhasználati szabályzat 2022

Az Év Magyar Autója 2022, Magyar Év Autója 2022, Év Zöldautója 2022, Év Magyar Autója 2022 Közönségdíj és az Év Beszállítója 2022 díj logóit csak azok a vállalatok használhatják egy éven át (2022 márciusától 2023 márciusáig) kommunikációjukban (print, online, elektronikus, utcai, stb.), amelyeket a versenyt lezáró közleményben és az evmagyarautoja.hu honlapon az adott kategóriában győztesnek hirdettek ki. A díjat kizárólag csak a versenyben nevezett és a versenyben győztes autókkal kapcsolatban lehet és szabad megjeleníteni, a logót használni is csak ezeken az autókon engedélyezett.

Logóhasználat részletesen

Év Magyar Autója 2022 logó használata: Kizárólag a hazai gyártású autók kategóriában győztes modell, azaz az Audi Q3 Sportback kommunikációjában használható (felszereltségtől, motortól és hajtástól függetlenül)

Magyar Év Autója 2022 logó használata: Kizárólag a kisautók, családi autók, üzleti autók, szabadidő-autók, sportautók és kishaszonjárművek kategóriában győztes modellek, azaz a Toyota Yaris Cross, a Honda HR-V, a Volkswagen Golf Variant, a Hyundai Tucson, a BMW M4 Competition, a Toyota Hilux, a Skoda Octavia e-tec és a Lexus NX modellek kommunikációjában használható (felszereltségtől, motortól és hajtástól függetlenül)

Év Zöldautója 2022 logó használata: Kizárólag a hibridek és a villanyautók kategóriában győztes modellek, azaz a Mini Cooper SE, a BMW iX, az Opel Astra phev, a Kia Sorento phev, a DS 4 E-Tense, az Opel Combo-e Cargo és a Hyundai Ioniq 5 modellek kommunikációjában használható (felszereltségtől és változattól függetlenül)

Közönségdíj 2022 logó használata: Kizárólag a közönségszavazás nyertese, azaz a Suzuki S-Cross modell kommunikációjában használható (felszereltségtől, motortól és hajtástól függetlenül)

Év Beszállítója 2022 logó használata: Kizárólag az az öt beszállító (csakis a földrajzilag megnevezett konkrét gyár), használhatja, amelyet az autógyártók, illetve az Autószektor és a Járműipar szakmai magazinok szerkesztőinek a jelölései alapján a szervezőbizottság kihirdetett, Robert Bosch Automotive Steering Kft. (Maklár); Hankook Tire Magyarország Kft. (Rácalmás); Hanon Systems Hungary Kft. (Pécs); Schaeffler Savaria Kft. (Szombathely); SK On Hungary Kft. (Komárom).

Minden más, itt fel nem sorolt logóhasználat nem megengedett és mint ilyen, tiltott.

A logók letölthetők az Év Magyar Autója honlapjáról:

A 2022-es logók innen letölthetők:

http://evmagyarautoja.hu/wp-content/uploads/2021/05/AUTO-logo.pdf

A 2021-es logók innen letölthetők:

http://evmagyarautoja.hu/wp-content/uploads/2021/03/magyar_ev_autoja_4.pdf

http://evmagyarautoja.hu/wp-content/uploads/2021/03/ev_autoja_2021_4.pdf

http://evmagyarautoja.hu/wp-content/uploads/2021/03/logok_OUTLINED.pdf

Tilos az embléma elforgatása, rossz arányok és torzítás használata, a helytelen színhasználat, az alapembléma körvonalas használata, a szimbólum és a logotípia helytelen viszonya, ezek különválasztása, a helytelen tipográfia használata és zavaros kép használata háttérként.

A 2020-as logók innen letölthető:

Az Év Magyar Autója és a Magyar Év Autója megnevezések, illetve logók a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala M 20 01837 számú védjegybejegyzésével védettek.

Nevező márkák

Támogatók