Kapcsolat

Kapcsolat: biro@jarmuipar.hu

Értékesítés: ertekesites@jarmuipar.hu

Hirdetési kiajánló 2020

Hirdetési kiajánló 2021

Logóhasználati szabályzat 2022

Az Év Magyar Autója 2022, Magyar Év Autója 2022, Év Zöldautója 2022, Év Magyar Autója 2022 Közönségdíj és az Év Beszállítója 2022 díj logóit csak azok a vállalatok használhatják egy éven át (2022 márciusától 2023 márciusáig) kommunikációjukban (print, online, elektronikus, utcai, stb.), amelyeket a versenyt lezáró közleményben és az evmagyarautoja.hu honlapon az adott kategóriában győztesnek hirdettek ki. A díjat kizárólag csak a versenyben nevezett és a versenyben győztes autókkal kapcsolatban lehet és szabad megjeleníteni, a logót használni is csak ezeken az autókon engedélyezett.

Logóhasználat részletesen

Év Magyar Autója 2022 logó használata: Kizárólag a hazai gyártású autók kategóriában győztes modell, azaz az Audi Q3 Sportback kommunikációjában használható (felszereltségtől, motortól és hajtástól függetlenül)

Magyar Év Autója 2022 logó használata: Kizárólag a kisautók, családi autók, üzleti autók, szabadidő-autók, sportautók és kishaszonjárművek kategóriában győztes modellek, azaz a Toyota Yaris Cross, a Honda HR-V, a Volkswagen Golf Variant, a Hyundai Tucson, a BMW M4 Competition, a Toyota Hilux, a Skoda Octavia e-tec és a Lexus NX modellek kommunikációjában használható (felszereltségtől, motortól és hajtástól függetlenül)

Év Zöldautója 2022 logó használata: Kizárólag a hibridek és a villanyautók kategóriában győztes modellek, azaz a Mini Cooper SE, a BMW iX, az Opel Astra phev, a Kia Sorento phev, a DS 4 E-Tense, az Opel Combo-e Cargo és a Hyundai Ioniq 5 modellek kommunikációjában használható (felszereltségtől és változattól függetlenül)

Közönségdíj 2022 logó használata: Kizárólag a közönségszavazás nyertese, azaz a Suzuki S-Cross modell kommunikációjában használható (felszereltségtől, motortól és hajtástól függetlenül)

Év Beszállítója 2022 logó használata: Kizárólag az az öt beszállító (csakis a földrajzilag megnevezett konkrét gyár), használhatja, amelyet az autógyártók, illetve az Autószektor és a Járműipar szakmai magazinok szerkesztőinek a jelölései alapján a szervezőbizottság kihirdetett, Robert Bosch Automotive Steering Kft. (Maklár); Hankook Tire Magyarország Kft. (Rácalmás); Hanon Systems Hungary Kft. (Pécs); Schaeffler Savaria Kft. (Szombathely); SK On Hungary Kft. (Komárom).

Minden más, itt fel nem sorolt logóhasználat nem megengedett és mint ilyen, tiltott.

A logók letölthetők az Év Magyar Autója honlapjáról:

A 2022-es logók innen letölthetők:

http://evmagyarautoja.hu/wp-content/uploads/2021/05/AUTO-logo.pdf

A 2021-es logók innen letölthetők:

http://evmagyarautoja.hu/wp-content/uploads/2021/03/magyar_ev_autoja_4.pdf

http://evmagyarautoja.hu/wp-content/uploads/2021/03/ev_autoja_2021_4.pdf

http://evmagyarautoja.hu/wp-content/uploads/2021/03/logok_OUTLINED.pdf

Tilos az embléma elforgatása, rossz arányok és torzítás használata, a helytelen színhasználat, az alapembléma körvonalas használata, a szimbólum és a logotípia helytelen viszonya, ezek különválasztása, a helytelen tipográfia használata és zavaros kép használata háttérként.

A 2020-as logók innen letölthető:

Az Év Magyar Autója és a Magyar Év Autója megnevezések, illetve logók a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala M 20 01837 számú védjegybejegyzésével védettek.

Támogatók