Itthon is bemutatták a Juke-ot

Magyarországon is bemutatták a teljesen megújult Nissan Juke kis szabadidő-autót, amely vonzó külseje mögött fejlett technikát és 117 lóerős, háromhengeres benzinmotort hordoz.

A Mercedesszel és a Renault-val közös motor – igaz egy hengerrel kevesebbel – legnagyobb forgatónyomatéka 180 newtonméter, amely boost funkcióval 200-ra nőhet. A motorhoz alapból hatfokozatú kézi sebességváltót társítanak, de felárért duplakuplungos automatikus váltó is elérhető. A külső és a belső testre szabása mellett menet közben is lehet változtatni a Juke karakterét, a D-Mode vezetésiélmény-kapcsolóval váltani tudunk a takarékos, a normál és a sportos mód között.

Nissan Juke

Jelentősen fejlődött a Magyarország Autója 2020 díjra jelölt Nissan Juke vezetőtámogatási és biztonsági rendszere, amely gyalogost és biciklist is felismerő vészfékezést, táblafelismerést, holttérfigyelőt, automatikus fényszóróvezérlést és keresztirányú forgalomfigyelőt is sorol.

Nissan Juke

A Juke-ot is behálózták, alkalmazásból kapcsolhatjuk fel a lámpét, küldhetjük a navigációs célt és akár Google Home-ról is adhatunk neki parancsokat. Érdekes újdonság az első fejtámlákba épített Bose hangsugárzó, amely különleges zenei élménnyel kényezteti a vezetőülés első utasát.

Nissan Juke

Nevező márkák

Támogatók