Hibrid Grandland X fronthajtással is

Jön a következő villamosított Opel: az összkerékhajtású Grandland X konnektoros hibrid után már megrendelhető fronthajtással is. Az új fronthajtású változat ára 11 690 000 forinttól indul.

A fronthajtású autó rendszerteljesítménye 165 kW/224 LE, nyomatéka pedig eléri a 360 newtonmétert. A Grandland X első kerekeit 1,6 literes benzines turbómotor és villanymotor hajtja. Tisztán elektromos üzemre kapcsolva az Év Zöldautója 2020 díjra jelölt Grandland X Hybrid akár 57 kilométert tehet meg CO2-mentesen. A 133 kW/180 LE teljesítményű négyhengeres közepes és nagy sebességeknél dolgozik, a villanymotor lassú és közepes tempónál gondoskodik arról, hogy nulla emisszióval lehessen megtenni a napi ingázások zömét. A villamos hajtás 81 kW/110 lóerejét nyolcfokozatú automata továbbítja az első kerekekre. A Grandland X Hybrid 8,9 másodperc alatt gyorsul nulláról száz kilométer/órás sebességre, csúcssebessége 225 kilométer/óra.

2020 Opel Grandland X Hybrid

Akárcsak az összkerékhajtású változat, az új Grandland X Hybrid is 13,2 kWh kapacitású lítiumion-akkut hordoz helytakarékosan a hátsó ülések alatt, semmit sem csorbítva az utas- és csomagtéren. Egyszerű és praktikus a szériában hozzá tartozó 3,7 kW-os fedélzeti töltő (opció: 7,4 kW). Mode 3 kábellel és 7,4 kW-os fedélzeti töltővel, a töltőállomástól függően, akár két órán belül is visszanyerhető a teljes kapacitás. A színes érintőképernyő értékes információkat ad hatótávról, töltőáramról és fogyasztási statisztikáról.

Nevező márkák

Támogatók