Így adtuk át a díjakat!

Sok remek és izgalmas autót, rengeteg tesztet és persze rendkívül szoros küzdelmet hozott az Év Magyar Autója verseny ötödik, jubileumi felvonása, amelynek díjátadó ünnepségét április 11-én a Mol Campuson rendezett Budapest Automotive Summiton tartottuk.

Budapest Automotive Summit 2024

Az Autós Nagykoalíció (ANK), a Zöldjárműipar.hu és a Járműipar.hu által szervezett versenyre 21 márka 39 autót jelölt. A Magyar Év Autója 2024 díjakért 22 modell indult, az Év Zöldautója 2024 díjakért pedig 16 modell küzdött. Kiosztottuk a verseny fődíjának számító Év Magyar Autója 2024 díjat, az Év Beszállítója 2024 díjat, a közönségdíjat és átadtuk az év autós PR-szakemberének járó oklevelet is.

díjak ÉMA 2024

A díjakat egy fiatal formatervező, Frick-Törzsök Rebeka alkotta meg öt évvel ezelőtt, azóta is nagy népszerűségnek örvend ez különleges, egyedi porcelán plasztika.

A díjakat idén Mészáros Virág, a Humda Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. vezérigazgatója, valamint Knezsik István, az Autós Nagykoalíció elnöke adták át.

Magyar Év Autója 2024 díjat ítélt az öttagú zsűri (Csordás Gábor, Gulyás Péter, László Ferenc, Miklós-Illés Kálmán és Biró Csongor) a városi autók kategóriában a Toyota C-HR modellnek, a díjat Varga Zsombor a Toyota PR-igazgatója vette át.

toyota_c-hr

Magyar Év Autója 2024 díjat ítélt a zsűri a családi autók kategóriában a Nissan X-Trail modellnek, a díjat Mihályi Norbert aftersales igazgató vette át.

nissan_xtrail

Magyar Év Autója 2024 díjat kapott az üzleti autók kategóriában az Opel Astra Sports Tourer, a díjat Rosta Gergely az Opel márkaigazgatója vette át.

opel_astra_st

Magyar Év Autója 2024 díjat nyert a prémium autók kategóriában a Volkswagen Touareg, a díjat Papp Zoltán márkaigazgató vette át.

vw_touareg

Magyar Év Autója 2024 díjat kapott a szabadidő-autók népes kategóriájában a Mazda CX-60 dízelmotorral szerelt változata, a díjat Burovincz Eszter marketing- és PR-vezető, valamint Együd Tibor márkavezető vették át.

mazda_cx60

Magyar Év Autója 2024 díjat nyert szoros küzdelemben a sportautók kategóriájában a BMW M2 Coupé, a díjat Salgó András kommunikációs vezető vette át.

bmw_m2

Magyar Év Autója 2024 díjat ítélt a szakmai zsűri a kishaszonjárművek kategóriában a Volkswagen Amaroknak, a díjat Kovács András márkaigazgató vette át.

vw_amarok

Év Zöldautója 2024 díjat nyert a városi zöld autók kategóriában az MG4, a családi zöld autók kategóriában pedig az MG5, a díjakat Molnár Andrea marketing- és PR-vezető, valamint Szabó Csaba márkaigazgató vették át.

mg4
mg5

Év Zöldautója 2024 díjat kapott a zöld szabadidő-autók kategória nyertese, a Hyundai Kona ev. A díjat átvette Ördög Ibolya marketing- és kommunikációs vezető.

hyundai_kona

Év Zöldautója 2024 díjat kapott a zöld kishaszonjárművek kategóriában a Nissan Townstar EV Van, a díjat Mihályi Norbert vette át.

nissan_townstar_ev_van

Év Zöldautója 2024 elismerést kapott a zöld prémium autók kategóriában a Lexus RZ, a díjat Varga Zsombor vette át.

lexus_rz

Év Zöldautója 2024 díjat ítélt a zsűri a zöld üzleti autók kategóriában a BMW i5 modellnek, a díjat Gombos Zoltán, a BMW Magyarország ügyvezető igazgatója vette át.

bmw_i5

A verseny fődíját, az Év Magyar Autója 2024 díjat a hazai autógyártás egyik remeke, az Audi RS Q3 Sportback modell érdemelte ki, a díjat Zakariás Fruzsina az Audi márkaigazgatója és Lőre Péter, az Audi Hungaria kommunikációs igazgatója vették át.

audi_rsq3

Az Év Beszállítója 2024 díjat az autógyártók és a szakmai újságírók jóvoltából a KION ITS Hungary logisztikai vállalat nyerte, a díjat Szalay Gábor, a vállalat első embere vette át.

kion

Varga Zsombor lett az Év Autós PR-szakembere, a közönségdíjat – a 39 jelölt autó közül – a közönség szavazata alapján az Opel Astra Sports Tourer kapta, a díjat Dános András vette át.

pr
kozonseg

Nevező márkák

Támogatók