Közönségdíj 2020

Győztes Szavazás

Szavazzon és nyerjen!

Szavazzon kedvenc autójára, döntse el ön, melyik legyen az Év Magyar Autója 2020 verseny közönségdíjasa!
Ha kedvez önnek a szerencse, értékes nyereménnyel gazdagodhat!

Mit nyerhet?

A nyereményjátékban résztvevők megnyerhetik az Autós Nagykoalíció által felajánlott tíz darab 2+2 fős (2 felnőtt és 2 gyermek) és 2 éjszakás üdülés egyikét (Hunguest Grandhotel Galya, illetve Hunguest Hotel Flóra Eger), illetve 30 további szerencsés páros belépőt nyerhet az AMTS 2020 kiállítás nyitónapjára, ahol részt vehet az Év Magyar Autója 2020 díjak ünnepélyes bejelentésén és átadásán.

Hogyan szavazhat?

Szavazata leadását követően (csak egy autóra és egy emailcímmel csakis egyszer) adja meg a sorsoláshoz szükséges adatait és máris jogosulttá válik a nyeremények sorsolásán való részvételre. A nyereményjáték-szabályzat és az adatkezelés részletei ezen a linken érhetők el. A játékosok személyes adatait kizárólag a nyereményjáték lebonyolítása céljára kezeljük, a sorsolást követően töröljük.

A szavazás menete

A sorsoláson csak azok vehetnek részt, akik leadták valamelyik autóra a szavazatukat, megadták nevüket és emailcímüket, ahol értesíteni tudjuk a nyeremény átvételéről. Az Év Magyar Autója 2020 Közönségdíj szavazásban és a nyereményjátékban mindenki részt vehet, kivéve az Autós Nagykoalíció és a verseny lebonyolításában közvetlenül közreműködő cégek és szervezetek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói. A nyerteseket március 2-án sorsoljuk ki számítógépes rendszerünk segítségével, a szavazás végeredményét, az Év Magyar Autója 2020 Közönségdíj győztes autóját pedig március 20-án a többi díj nyertesével együtt jelentjük be. Érvényesen játékra jelentkezni csak a beküldött valós név és valós e-mail adatok hiánytalan kitöltésével lehet. Szavazni március 1-jén 23.59 percig lehet, ezt követően lezárjuk a szavazást. A nyerteseket az általuk megadott e-mailcímén értesítjük. A nyeremények pénzre nem válthatók, másra át nem ruházhatók, egyéb termék vásárlása esetén nem számíthatók be. Az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulása esetén az Autós Nagykoalíció és a Babulus Bt., mint adatkezelő jogosulttá válik az szavazók adatainak a nyereményjáték lebonyolítása érdekében történő kezelésére. A nyereményjátékban való részvétellel a játékosok hozzájárulnak ahhoz, hogy a nyeremények átvételéről kép-, hang-, illetve filmfelvétel készüljön, és a kép-, hang-, filmfelvétel nyilvánosságra kerüljön.

Opel Astra
Volkswagen Passat
DS 3 Crossback
Fiat Tipo
suzuki-jimny
Opel Corsa-e
Mitsubishi Outlander PHEV
BMW X5
Nissan Juke
Audi Q3
Suzuki SX4 S-Cross
Audi e-tron
BMW 3
Citroen C5 Aircross
Skoda Scala
Hyundai i10
Kia XCeed
Skoda Kodiaq RS
Renault Zoe
Renault Clio
Volkswagen ID.3
Peugeot 508 SW
Jaguar I-Pace
Opel Corsa
Toyota Corolla
Peugeot e-208
BMW 530e
Suzuki Vitara
Toyota Camry
Suzuki Swift
Alfa Romeo Giulia
Seat Arona
Toyota RAV4
Opel Crossland X
Opel Grandland X Hybrid4
Kia e-Niro
Nissan Leaf+
Suzuki Ignis
Mercedes-Benz EQC

Támogatók